חלום על רב

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 06/02/11 20:58 ב באדר א'

שאלה

ערב טוב,

ביום שישי בלילה (א' באדר) חלמתי שאני יושבת על המיטה ומסתכלת על השמיים. השמיים בצבע כחול בהיר ואז אני רואה באמצע השמיים עין שמסתכלת עליי ואני נבהלת.

תוך כדי שאני מסתכלת, קב' עננים מתחברות ויוצרות דמות של רב גדול (בחלום אני יודעת מי הרב,מהרגע שקמתי אני לא זוכרת את השם או את הפנים).

אני כמעט בטוחה שהרב בחלום היה הרב יעקב אבוחצירה זצ''ל או החפץ חיים זצ''ל.

אשמח לקבל תשובה מה אומר החלום .

תודה ושבוע טוב.

תשובה

בס"ד
שלום רב,
החלום הוא שלך. את צריכה לעיין בחלום ולהקשיב לרגשות שהוא מעורר בך.
אני יכול לנסות להציע לך ציור מסויים - אבל את צריכה להחליט אם זה מתאים לך.
על פניו נראה שהעין מבטאת משהו מאיים והעננים מבטאים כוח שמבטל את האיום של העין הקשה. אפשר שזו האמונה הגדולה שלך בצדיקים. אמונה שאת רואה בה כוח שמחזק אותך ומסייע לך להתגבר על כוחות שליליים שעלולים להזיק לך.
בברכה