חלום על צדיק

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 16/06/13 10:35 ח בתמוז התשעג

שאלה

שלום כבודו: שמי עדי מתחזקת.. בדת לפני ההתחזקות התחלתי לחלום על הבא סאלי חלום ראשון הוא הסתכל עלי ובכה כעבור זמן מה שוה היה לבוש בגלימה לבנה ומיהר לעלות היה שמה חתונה

שוה בגלימה כחולה.. רק הסתכל

כעבור זמן מה חלמתי אותו מדבר אליי אחרי שהתחלתי לנקות במצווה בית כנסת בקיצור אני חולמת על הבבא סאלי המון לא מזמן שוב חלמתי הוא פשוט נמצא בחלום

אתמול בלילה ה15 ל6 2013 חלמתי הבבאא אלעזר בחלום זה היה ביער כזה ופיתאום מישהו מתקרב היה לו גלימה שחור ראיתי את פניו רקק אני יודעת שיש לי נשמה גבוהה אני ממש מתחזקת אך מה זה אומר כל החלומות האלו במה זכיתי?

תשובה

בס"ד
שלום רב,

אשריך שזכית!

החלומות הללו אומרים שאת מאוד מתחזקת, לא רק במעשים הגופניים אלא גם בנשמה. עולמך הפנימי עסוק בקדושה ולכן גם בחלומות שלך את פוגשת אנשים קדושים.

זו תקופה גדולה בחיים שלך - תשמחי על הברכה שאת זוכה לה כרגע ותקחי ממנה הרבה הרבה כוחות להתחזק עכשיו ולהתחזק בהמשך - גם אם יגיעו תקופות קשות ויבשות יותר. חלומות כאלה הם מאגר כוח והתגברות לכל החיים.