חלום על נפטר

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 12/04/19 08:04 ז בניסן התשעט

שאלה

היי כבוד הרב רציתי לשאול כבר פעם שנייה או שלישית שאני חולם על אבא שלי שנפטר כשהוא מחייך אלייי בחלום ובחתום האחרון עליו בתוך החלום חלמתי עליו שהוא מחייך אליי ואז קמתי משינה ושאלתי את גיסי מתוך החלום מה זה אומר הוא אמר ךי שכנראה הוא כועס עליי או שיש משהו שלא פתור ביני ובינו ובהמשך החלום אבא שלי כתב על משהו לבן האהוב והחסר שלי והתכוון אליי אשמח אם תוכל להסביר לי את פשר החלום ואם אני צריך לעשות משהו

תשובה

שלום.

זה מאוד הגיוני וסביר שאתה חולם על אבא שלך.

זה לא אות או סימן משמים, אלא פשוט המחשבות ותת ההכרה שיוצאים בחלום.

'חלומות שווא ידברו'.

אתה לא צריך לעשות כלום, אלא אם כן החלום ממש מטריד אותך, ואז אפשר לעשות הטבת חלום כפי שמופיע בחלק מהסידורים.

תמשיך לעשות דברים לעילוי נשמתו, כמו לימוד תורה, צדקה ומעשים טובים.

כל טוב