חלום על טביעה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 16/06/19 13:09 יג בסיון התשעט

שאלה

שלום רב,

אשתי חלמה אתמול שהיא בתי חמתי וגיסי נמצאים בבריכה וביתי נכנסה לבריכה ללא מצופים היא חששה מאד ושראתה שהילדה לא מצליחה לשחות ביקשה עזרה. גיסי לא נחלץ לעזרה ואז אימה משתה את ביתי מהמים הילדה היתה קצת מעולפת ומיד לאחר מכן חזרה לשגרה והמשיכה בשלה.

אשתי סיפרה לי את זה בבוקר ומאז אני מאד מתוח ואשמח לשמוע פרשנות לחלום.

תשובה

בס"ד

שלום רב,

שים לב שהחלום מסתיים בטוב!

כל מי ששומע חדשות בימים אלו - מודע לכל מקרי הטביעה שמתרחשים לצערנו כמעט בכל יום. כאשר יש זיקה בין חלום ובין המציאות - זה ההסבר הכי מתקבל לחלום.

בכל מקרה - אפשר תמיד לבוא לביהכנ"ס לברכת כהנים לומר את הנוסח המתאים - כפי שמופיע בסידור.