חלום על המשיח

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 23/12/15 23:10 יא בטבת התשעו

שאלה

שלום כבוד הרב

היה לי חלום מאוד משונה על משיח שמגיע לעיר על חמור לבן ומודיע לנו שאנחנו יוצאים למלחמה מול כל העולם אבל בסוף ננצח. אני מאוד טרודה מהחלום הזה כי זה היה נורא ריאליסטי ומפחיד.

האדם בחלום כעס על עם ישראל, אבל אני הצטרפתי אליו מיד, לא פחדתי ממנו כמו כל השאר.

מה אפשר לעשות כדי להבין את המשמעות של החלום?

תודה רבה!

תשובה

ב"ה

שלום.

לא יודע מה משמעות החלום. ויתכן שברוך השם אתה מצפה ומקווה לביאת משיח כל יום ואם אתה מהרהר בזה ביום אז זה מופיע לך גם בחלום הלעילה ואין בזה שום סימן או משמעות כי דברים שאדם מהרהר ביום יכולים להופיע אצלו בחלום הלילה.

ואם ליבך נוקפך, תאמר את תפילת הטבת החלום בזמן ברכת הכהנים בבית הכנסת (מופיע בסידורים).

אנחנו מתפללים כל יום ויום "את צמח דוד עבדך מהרה תצמיח " ומכוונים שהקב"ה יושיע אותנו ויצמח פורקנה ויקרב משיחה בחיינו וביומינו בזמן הקרוב אמן.

בהצלחה,

עוזיאל אליהו