חלום חוזר

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 15/02/10 13:52 א באדר התשע

שאלה

בס"ד

שלום לכוב הרב.

זה שבע שנים לערך החלום הזה חוזר אליי.

חמי (אבא של בעלי,אהרן רחמים אסתר) הוא נפטר

מאז החלום החל לבוא אליי.

בחלומי, אנחנו נמצאים מחוץ לבית העלמין, כי זה עתה ליוונו את חמי ביום האחרון שלו. והנה באים כמה אנשים אלינו ואומרים "אבא חי, קברתם אותו בעודו חי" ואז אני רואה אותו, את חמי בלווית שלושה או ארבעה אנשים, הם לובשים גלימות מוזרות בצבע בז-לבן ובם באים לקראתנו.

החלום ממש מציק לי. אני מחתילה לחשוב שמא קברנו אותו חי במותו הוא היה 89.

אנא, עזור לי להבין מה פירוש החלום החזר אליי תמיד בעזרת ה'.

תודה רבקה

תשובה

ב"ה

שלום.

אינני פותר חלומות . אבל ממה שכתוב בספרים אם החלום הזה חוזר ונשנה אז כדאי לזכות את הנשמה בלימוד תורה בנתינת צדקה ובקיום מעשים טובים לזכותו.

ויהי רצון שינוח בשלום על משכבו ויעמוד לגורלו בתחיית המתים במהרה בימינו אמן.
בהצלחה,

עוזיאל אליהו

.