חיפוש רבנית

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 20/04/15 20:35 א באייר התשעה

שאלה

שלום רב.אני לצערי לא מכירה הרבה רבניות ואני מחפשת רבנית שיהיה אפשר להתייעץ איתה על הכל.מחששות ושאלות לקראת חתונה ודייטים,ושאלות אישיות,הלכתיות ובכלל.חשוב לי מאוד שתהיה פתוחה,וחמה.אני מרגישה קצת אבודה במירוץ החיים הזה וביחד עם כל הקשיים ואני רוצה הכוונה ועזרה.אני מגבעת שמואל במקור,וכרגע בשירות לאומי בתל-אביב.אשמח שתקשרו אותי עם מישהי איכותית..תודה!

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

תתקשרי למדרשת אוריה.
מדרשת אוריה, רח' הרימון 1 גבעת שמואל. טלפון - 035326677 פקס- 153527710939 נייד להרשמה - 0527710939.

בברכה,

דני ארגמן