חילונייה לידיד טוב וחשוב לי מאוד

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 30/04/13 21:59 כ באייר התשעג

שאלה

אוקיי אז הוא התחיל לצאת עם מישהי חילונית מהבסיס שלו מהצבא,אנחנו רק ידדים כעת ועכשיו לפחות! כך שאי ןשום רגש לו ולי אחד כלפי השני וזה לזו. אבל מרפיע לי בתור ידדי שהוא יוצא עם מישהי חילונייה מהצבא מהבסיס שלו,במיוחד לאור העובדה שבעבר כבר יצאה עם חילוניות ובעקבות המכינה החליט לקחת לעצמו על עצמו שינוי. מה ניתן לעשות? הםא לדב ראיתו עך כך? האין זה נשמע כמו חטטנות? לא עדיף איפוא,שאפנה לרבניו לרבים מהמכינה שלו?? תודה מראש

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

תניחי לו הוא ילד גדול ומקבל את החלטותיו בעצמו,

לך זה מוזר וכואב אבל זה לא אמור להיות העיסוק שלך.

יש לאנשים תנודות בחיים,

ובכלל מה שאת רואה זה רק הרובד הגלוי ויש עוד רבדים שגורמים להחלטות להתקבל.

אל תתעסקי עם זה, תמשיכי בחיים שלך.

בהצלחה.

בברכה,

דני ארגמן