חיי נישואין

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 13/11/13 01:48 י בכסלו התשעד

שאלה

שלום לכבוד הרב!

בעלי ואני נשואים כ-5 שנים ויש לנו שני ילדים קטנים.

יש בינינו המון חילוקי דעות וויכוחים. בעלי מאוד דומה באופי שלו לאבא שלו. איש סגור מאוד, בעל קושי בביקורת עצמית, תמיד חושב שהוא צודק, אינו מביע את רגשותיו, בקיצור-איש קשה.

כמובן שגם לי יש את החסרונות שלי ומספר פעמים קיימנו שיחות על מה שמפריע לנו ואפילו ניסינו טיפול זוגי שלא צלח עקב קשיים טכניים עם הילדים.

בזמן האחרון אני חושבת הרבה על גירושין. אני לא מרגישה נאהבת או בזוגיות טובה כפי שחלמתי שתהיה לי.

אני מנסה בכל כוחי להשתדל ולקבל את ניסיונותיו של הקב״ה, אבל למרות זאת, לא טוב לי איתו.

אני צופה במערכת היחסים של חמי וחמותי ורואה ניואנסים רבים שחוזרים בזוגיות שלי ועל אף שאני משוחחת על כך עם בעלי, הוא בשלו.

זקוקה לעצה דחופה מה לעשות., אני כבר ממש על הסף.

לא רוצה לחיות חיים כמו שחמותי חיה, חיי זוגיות נוראיים על אף היותה אישה מבוגרת. כל פעם שאני צופה הויכוח בניהם, שוב ושוב צפה בי התחושה שלא הייתי רוצה בזוגיות כזאת בחיי, אך לצערי זה המצב.

קשה לבעלי מאוד לקבל ביקורת ותמיד הוא חושב שאני הלא בסדר, הוא בכל הזדמנות טורח לומר לי כמה הוא בסדר ואני לא, הוא לא לוקח אחריות על שום ויכוח או מריבה בינינו. מה לעשות???

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אכן מצב לא פשוט,

אשמח לעזור בפלפון 052-7710491

בברכה,

דני ארגמן