חוקי תנועה - הלכה

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 16/04/02 14:27 ד באייר התשסב

שאלה

שלום וברכה לכבוד הרב.

כפי שידוע לצערנו לרב ולרוב עם ישראל, תאונות הדרכים הורגות ללא רחמים בנו ואף יותר מאר אויבינו נוגפים בנו.

רציתי להציע שאולי יקום קול קורא מטעם רבנים גדולים קולם נשמע ומושמע למרחוק, לגבי קיום חוקי התעונה הגורמים גם להצלת נפשות, וגם מחנכים את האדם למידות טובות של בין אדם לחברו.

בברכת בריאות זיכויי מצוות רבות וכל טוב לרב ולכל עם ישראל.

תשובה

בס"ד

היו כמה וכמה פעמים שרבנים קראו למה שאמרת - אבל זה כנראה לא מספיק.
היתה הצהרה של מועצת הרבנות הראשית כולה וכנראה לא שמעת עליה אם אתה כותה את דבריך. כנראה שמילים לבד לא מספקים. צריך לחנך ולהטמיע את המושגים הנכונים שאמרת בחינוך ארוך טוח.
בכל מקרה הקריאה שלך תפורסם באתר כאן ורבים קוראים אותה.