חוג ריקוד בשלושת השבועות

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 02/07/07 23:17 טז בתמוז התשסז

שאלה

שלום!

אני משתתפת בחוג ריקוד ורציתי לדעת האם אפשר להמשיך בחוג גם במהלך 3 השבועות? ומה ספציפית לגבי תשעת הימים?

(החוג משמש גם לפעילות ספורטיבית-בריאותית "נפש בריאה בגוף בריא" וגם בשביל הכיף)

תודה רבה!

תשובה

ב"ה

שלום.

לרקוד מותר ואם יש מוזיקה אסור. ואולי כדאי לשים שירים וואקאליים.וכל זה עד ר"ח אב.

אבל בתקופה של "תשעה הימים" נראה לי [ש"השמיים לא יפלו"] אם תוותרי על שיעור בתקופה זו. ואני יודע שלוותר זה דבר קשה עד מאוד אבל את בעצם מוותרת על רצונך העצמי מפני רצון השם! וזו דרגה גבוהה מאוד. זו עוצמה גדולה של אמונה.
[וכל המתאבל ע ירושלים זוכרה ורואה בשמחתה.]
ויהי רצון שהימים הללו יהפכו לבית ישראל לששון ושמחה ותוכלי לרקוד ולהוציא מהכוח את הפועל את מה שלמדת.

בברכה,

עוזיאל אליהו,

.