חוברת על צניעות

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 20/03/02 02:28 ז בניסן התשסב

שאלה

לכבוד הרב שליט"א!

רצינו לעורר בסניפנו את המודעות לענין ההפרדה וחשבתי להוציא חוברת שתסתובב בסניף ואותם מדריכים בעלי השפעה שלא יפתחו לבד ספרים,יחפשו מקורות וכו' יוכלו לקרוא שם את ההלכה.

שאלותי הם-

א)לגבי מקורות ב"גובה העיינים" שהרב יכול לתת ב)לגבי סידור החוברת (אולי לחלק לפרקים או משהו כזה)

תודה רבה וחג כשר ושמח!!

תשובה

בס"ד

יש ספר יפה מאוד של הרב שמואל כץ על תערובת בתנועת הנוער "קדושים תהיו", היא בגובה העינים וכדאי ללמוד משם.

כמו כן אתה יכול להוציא הרבה מאוד מאמרים על כך מאתר זה מרבנים שונים.

צריך רק לשאול אותם קודם.

אני "מרשה" לך להוציא את תשובותי מאתר זה ככל שתרצה. אשמח לראות אותם קודם הוצאתם לאור על מנת להגיה ולהוסיף שיפור ועריכה.

בהצלחה רבה