חבר

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 30/05/18 10:27 טז בסיון התשעח

שאלה

יש לי חבר שאני יוצאת איתו כבר 5 שנים

לאחרונה יש לנו מלא ריבים קטנים ועל שטויות

שמעוררות בי אם אני רוצה להתחתן איתו בכלל או אפילו מייאשות אותי שאולי אנחנו לא מתאימים .

לפני כמה ימים רבנו כי מישהו מעבודה שלח לי הודעה וחבר שלי התעצבן וזה שעובד איתי כן יודע שיש לי חבר ואני גם בחיים לא יתסכל עליו בתור חבר או משהו כזה הוא סך הכל חברי לעבודה ולא מעבר ובחיים לא היתי עושה משהו שיפגע בבן הזוג שלי בן .

אז הוא התעצבן ולא רצה לדבר איתי בכלל .

אני באמת אוהבת אותו ורוצה לשמוע דעה של רב אם אנחנו כן מתאימים ושהקשר הזה יוביל למקום חיובי בלי כל הריבים השטוטים האלה .

תשובה

ב"ה

שלום.

לא הבנתי מה השאלה?

את רוצה לשמוע דעה של רב על מה?

עוזיאל אליהו