חברות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 17/07/21 22:31 ח באב התשפא

שאלה

שלום רב

שאלה על חברות

הייתה לי חברה שדרכנו היו יחד כל החיים גן בית ספר וכן הלאה, בשלב מסויים בחיים התחתנה עם אדם לא טוב לה נכנסה יחד איתו לחובות, פעמים רבות ביקשה ממני הלוואה ואני עזרתי להם כולל קניית טלפונים תשלומי חשמל ועוד כשהיא הבטיחה שהכסף יחזור כך היה במהלך שנים ואני לא יודעת אם מתמימות או רחמים המשכתי לעזור למרות הבטחות של כסף שחוזר ולא חזר בשלב מסויים נמאס לח מחוסר ההתחשבות שלהם ומכך שמבטיחים הבטחות ולא מקיימים וניתקתי את הקשר במהלך השנים היא פנתה אליי וניסתה לחדש של הקשר ואני דחיתי אותה גם היום היא פנתה אליי ואני לא יודעת מה לענות מצד אחד מדובר במישהי שהייתה יקרה לי מאוד מצד שני מאוד נפגעתי ממנה ומחוסר ההבנה שלה שלא לדבר שלא ראיתי גרוש מהכסף ואני חוששת לתת שוב אמון ולהיפגע

אשמח לעצות מה לעשות

תשובה

לדבר איתה בצורה ישירה על כל העניינים. על הכסף שהיא חייבת לך. על הפגיעה שזה פגע בך.

אם אני מבין נכון, גם על המוכנות שלך לחדש את הקשר, לפי מה שהיא תאמר לך תוכלי להחליט אם היא יכולה להיות חברה שלך,

יש עוד מה לפרט בעניין. אשמח לעזור בפלאפון 0527710491

דני ארגמן