חברות בטלפון

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 27/01/02 14:22 יד בשבט התשסב

שאלה

בס"ד

כבוד הרב,

אני בת 14 ויש לי חבר כבר שנה וחצי בזמן האחרונה רק נודע לי על האתר והבנתי שאסור שיהיה לי חבר בגיל כזה. אני מדברת עם החבר שלי רק בטלפון ולא נפגשת איתו. האם עדיין התשובה היא חד וחלק להיפרד ממנו?

תשובה

בס"ד

שלום ברכה וטובה

אני מאוד מכבד אותך על הגבורה שלך להפסיק להפגש.

ראי.
זה מאוד קשה למשור על קשר רק דרך הטלפון, וגם לא כל כך בריא.
קשה לשמור על קשר טלפוני בלבד, טבעם של חיים שהם מתפתחים - וכמו שלא יתכן שילד ישאר תמיד ילד - הוא יגדל!! כך אי אפשר להשאיר קשר ברמה של טלפון בלבד. הוא ירצה להתפתח.

זה עדין מוקדם.

תגידו שלום יפה אחד לשני. ותאחלו לעצמכם להפגש בעוד מספר שנים כשתרצו להקים בית אם תתאימו אחד לשני אחרי שכל אחד מכם יתפתח בכיון שלו.

בהצלחה!