חברות בגיל 13

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 14/04/02 05:55 ב באייר התשסב

שאלה

לכבוד הרב שמואל אליהו שליט"א.

יש לי קשר טוב עם הרבה בנות מהשבט שלי (אני בן 13) יש בת שאני מאוד מחבב ואני לא יודע מה לעשות. האם מותר להיות חבר שלה למה לא?

תשובה

בס"ד

בחור צעיר.

ממש ממש לא!
אם תרצה תוכל לקרוא באתר הזה במדור "צניעות בינו לבינה" הרבה תשובות על כך למה זה אסור ואיך יוצאים מזה.
בשבילך אני אומר שאם אתה לא יכול לעמוד בנסיון הזה גם להיות בסניף וגם לא להתאהב בבנות או בבת מסוימת - אתה צריך לשאול רב האם להמשיך להיות בסניף הזה או לא.
ואולי אתה יכול לסייע להפריד את הסניף לבנים בנות בנפרד.
בכל מקרה אחרי שקראת את התשובות באתר יש לך עוד ה לשאול - הדרך פתוחה בפניך.

בהצלחה