זיווג

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 01/12/04 06:27 יח בכסלו התשסה

שאלה

לפני המון זמן היה לי קשר עם בחור נשוי שעל זה יש לי צער רב אני יודעת שזה אסור בתכלית האיסור השאלה שלי היא האם בגלל הטעות הזאת אני לא הכיר את זיווגי והתחתן

אשמח מאוד לקבל תשובה

תודה א.

תשובה

שלום וברכה
אמת הדבר שזה חמור מאוד, ואחד העוונות החמורים גם כלפי שמייא וגם כלפי בני אדם (אשתו).
ברם, אין דבר שלא ניתן לתיקון.
אם עושים תשובה, ואם מבקשים כפרה, ואם מקבלים על עצמנו להיות עוד יותר טובים ממה שהיינו קודם בתחום הקודש והצניעות, ומקבלים על עצמנו להיות טובים יותר בתחום של בין אדם לחבירו, ומתפללים לד' - אזי עושים את הדבר הנכון, ובעיה"ת הדבר מסיר את הצל המרחף מעל המעשה החמור.

כל טוב