זיווג

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 03/05/13 16:59 כג באייר התשעג

שאלה

הרב שלום,

אני בת 25 וחצי סטודנטית.

וטרם מצאתי את הזיווג,התפללתי נסעתי לעמוקה ולצערי זה טרם הגיע.

וזה לצערי הרב גורם לי לסימני שאלה בעיניין הדת עד כדי חזרה בשאלה.

אני בוגרת אולפנה-וב"ה אני מצליחה בלימודים אבל עיניין הזיווג כ"כ בוער בי.

מצד אחד אני לא רואה את עצמי מחללת שבת או בלי כיסוי ראש,מצד שני אני אומרת אני משתדלת אבל אם זה לא ככה אז אולי באמת שאחזור בשאלה.

אני לא בחורה של אתרי הכריות,פניתי לרב יואב מלכה בהמלצת חברה שלי מלפני חצי שנה,אבל איו הצעות כלום...

שבת שלום.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,
אני לא מבין כיצד החזרה בשאלה תפתור את הבעיה,

אדרבא תפני אל הקב"ה תתפללי, לפעמים לא כל דבר בא בקלות, יש מי שמתחתן בקלות אבל קשה לו מאוד למוד לבנות את הזוגיות, ויש מי שאצלו זה הפוך,ים

אני ממליץ לפנות לכמה אנשים וארגונים שעוסקים בשידוכים גם לפנות למכרים וחברות ולבקש את עזרתם.

בברכה,

דני ארגמן