זיווג

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 16/09/15 21:27 ג בתשרי התשעו

שאלה

אני (18) הכרתי מישהו דרך האינטרנט (22) והיינו בקשר 4 חודשים שנינו אהבנו אחד את השני ומצאנו את אותם השקפות (שנינו משתייכם לחסידות ברסלב, ושנינו חרדים)..לפניי חודשים הוא בא אליי בטענה שהוא מתחזק ושהוא לא רוצה קשר עם בחורה ,ושהקשר שלנו לא מוביל לכלום גם לא למטרת חתונה (אני עדיין לא בשלה לחתונה) זה שבר אותי מאותו רגע שניסיתי לומר לו שאנחנו מכירים וחבל לנתק קשר.. ונתתי לו עצה שנקפיא את הקשר ועוד איזה חצי שנה נסדר את זה דרך פגישה ונראה אם אנחנו מתאימים, אבל הוא אמר לי שאני לא ינסה לחשוב מה יהיה בעוד כמה חודשים או שנים..ומאז הפסקנו לדבר ואין יום שאני לא חושבת עליו או מורידה דמעות!

השאלה שלי אם זה בסדר שאני מתפללת כל יום בדמעות לה' שישדך בנינו שנכיר דרך פגישות רציניות יותר?, כי אני באמת אוהבת אותו ואני מרגישה שזה הזיווג שלי...בבקשה מה לעשות קשה לי לשמוע גם הצעות אחרות אני ממש אוהבת אותו

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אם הוא לא רוצה תעזבי אותו,

קשר בריא הוא קשר הדדי שגם הבחור מעצמו רוצה אותך,

תמתיני עד שתרגישי בשלה לחתונה ואז תתפללי לה' לזיווג מתאים ולאו דוקא לבחור זה.

ה' יודע יותר טוב מה טוב בשבילך, ולכן התפילה צריכה להיות כללית, לזיווג טוב.

בברכה,

דני ארגמן