זיווג הגון

חדשות כיפה הרב שמואל זעפרני 07/08/02 00:45 כט באב התשסב

שאלה

אני בחור ירא שמים, בן 27 בעל תשובה(אני מקווה). לאחרונה אני מנסה להכיר אישה כשרה כדי להקים בית ירא שמים בישראל בע"ה. הכרתי בחורה נחמדה והיא רוצה שתהיה טלוויזיה בבית, שהילדים לא ילמדו בתלמוד תורה, אלא בבית ספר דתי, והיא רוצה לגור בישוב ביהודה שומרון או עזה. שזה נפלא ומסירות נפש, אך אני לא מסכים לזה. האם עלי לומר לה ... בהצלחה?

בברכה מקרה לב.

תשובה

משה שלום,

הדרך הטובה היא שתקבלו עליכם רב ששניכם מסכימים לכל אשר יורה לכם.וככל שיורה לכם-עשו.
בברכה,
שמואל זעפרני