זוגיות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 06/09/18 21:03 כו באלול התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב,

בעברי הייתי נוטה לפנות לנומרולוגים אך כיום ברוך השם נגמלתי מן ההרגל.

לפני שהפסקתי לזה התחלתי בדיוק להכיר בחור שהיה נראה לי די נחמד, גם בן גילי.

אך הנומרולוג טען שהוא איננו בחור טוב כל כך (לפי שם, לא לפי תאריך לידה.) ושהוא יכול לנצל אותי.

לא מהסיבות הללו יצא שניתקתי קשר עם הבחור ורק לאחרונה נוצר הקשר שוב. יש לציין שטרם פגשתי אותו כי הוא רק עכשיו חוזר לארץ, הכל וירטואלי.

במקביל נפגשתי עם חברה שאמא שלה, במקרה, גם עוסקת ב"כוחות מאגיים" והיא טענה גם שהבחור הנל בעייתי.

השאלה לאמא של החברה הייתה ספונטנית לגמרי ורציתי לשאול אותה בתור אדם עם ניסיון.

אני עדיין לא מכירה את הבחור כראוי ולמען האמת חוששת מאוד עכשיו.

אשמח למענה כבוד הרב.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

לא קובעים זוגיות ולא שום דבר אחר לא על ידי נומרולוגים ולא על ידי מאגיה,

צריך לפגוש את הבחור פנים אל פנים ולבחון את הקשר מבחינה שכלית רגשית ותקשורתית,

אין קיצורי דרך, ובודאי לא דרכים שאין להם כל בסיס.

בהצלחה,

שנה טובה,

דני ארגמן