זוגיות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 24/05/13 01:38 טו בסיון התשעג

שאלה

בס''ד שלום לך כבוד הרב השאלה שלי היא כזאות אני נשואה ואני שומרת שבת וטהרת המשפחה בעלי בא מרקע חלוני אני הדרכתי אותו להשתמש במכונת גילוח והוא היה משתמש הרבה פעמים במכונת גילוח והוא כבר התייאש מהמכונת גילוח הוא היה מתאמץ בשביל לגלח את הזקן הוא עבר לסכין גילוח הוא מרגיש יותר בנוח עם זה ואני לא יכולה להכריח אותו הוא אומר לי על תכפי עלי ועל תגידי לי מה לעשות

זה שבר אותי מה אני עלולה לעשות ועם אני יקנה סכינים למכונת גילוח אפשרי ועם הוא לא ירשה לי שאני יקנה מה אני אמורה לעשות מחכה להודעה שלך תודה ביי

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אל תנסי לכפות עליו זה לא יעזור,

אבל תנסו יחד לחפש מכונת גילוח יותר נוחה.

בברכה,

דני ארגמן