זוגיות

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 17/01/13 21:53 ו בשבט התשעג

שאלה

שלום כבוד הרב !

אני בזוגיות כבר 3 שנים ו7 חודשים ,ורוצה למסד את הקשר , הבעיה שהתחלתי ללמוד לתואר ראשון ויודעת שלא אוכל לשלב לימודים עם ילדים האם מותר לקחת גלולות עד שאסיים את התואר ?

אשמח לקבל תשובה בהקדם

תשובה

שלום!

בשאלות חשובות והרות גורל כאלה התשובה מורכבת ותלויה בנתונים רבים וצדדים שונים, ועל כן לא ראוי לענות על שאלה זו באינטרנט, אלא בשיחה פנים אל פנים.

עצתי לך שתפנו לרב גדול בתורה שאתם סומכים עליו ותציגו בפניו את כל ההתלבטות, ובעזרת ה' הוא יורה אתכם בדרך טובה.

שיהיה לכם רק אושר בחיים!
כל טוב!