זוגיות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 20/05/11 12:27 טז באייר התשעא

שאלה

אני וחברה שלי נופלים מיידי פעם ואנחנו באמת רוצים לחזק את הקשר ולבנות אותו בצורה נכונה אך איננו מצליחים,רציתי לדעת מה הרב ממליץ לעשות

תשובה

ב"ה

שלום,

הכי חשוב זה להפגש במקומות שיש הרבה אנשים ולא במקום מבודד או בבית לבד,

לא מספיק להקפיד על הלכות יחוד כי גם שם אפשר ליפול,

חשוב שכל אחד ילמד בצורה מסודרת אמונה ומוסר, מומלץ ללמנוד מסילת ישרים שהוא כולל את הכל ובנוי באופן שיטתי.

כמובן גם להתפלל לא להגיע לנסיון כישלון ובזיון, התפילה מחזקת את הרצון וכוחו8ת הנפש לעמוד מול נסיונות כאלו,

בברכה,

דני ארגמן