זוגיות

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 30/04/10 01:38 טז באייר התשע

שאלה

שלום כבוד הרב..

שמי הוא... , בת 23 עד לפני כחצי שנה הייתי עם בחור בשם... במשך 5 וחצי שנים, תמיד חשבתע שהוא יהיה אבי ילדיי ובן זוגי לכל החיים, אך עברנו תפנית קשה בזוגיות, טלטלה ארוכה שנמשכה חצי שנה, הייתי אצל מספר רבנים, בתקווה שאולי נמצא פתרון או אולי לקבל ברכה לבעיות שהיו לנו בזוגיות ודבר לא עזר, הנני בחורה חילונית אך מאמינה מאוד! מיזה חצי שנה שאנחנו לא ביחד. לפני כחודש הכרתי בחור, מקסים !! אך אני מרגישה מאוד חסומה ועצורה רגשית. קשה לי להתחיל מערכת יחסים חדשה , עם זאת שאני יודעת שהמערת יחסים הקודמת גורמת לי לסבל. הייתי רוצה מאוד לקבל אולי כיוון, או ברכה , או אולי עליי לעשות משהו על מנת שיינתן לי כיוון בחיים. אני כבר לא ילדה קטנה, וכמעט ועמדתי להתחתן, אך הכל התפוצץ. מה עליי לעשות על מנת להרגיש מאושרת.

אני יודעת שאין בידייך את התשובה המדויקת, אך אשמח לקבל תשובה שתגרום לי לחיזוק נפשי . תודה מראש !!!

תשובה

בס"ד
שלום רב,
מקרה כמו שלך צריך יעוץ וטיפול מקצועי.
מצאי לך פסיכולוגית טובה ותעבדי אתה על הנושא. אל תתביישי ואל תהססי, זהו בדיוק התחום שבו הסיוע צריך להיות מאיש מקצוע בתחום הרגש.
לא די בברכות ולא מספיק עידוד, אלא טיפול מקצועי מאיש מקצוע.
בהצלחה!