זוגיות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 05/03/15 20:23 יד באדר התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב,

אבא ואמא שלי לא מסתדרים אבל בכלל לא מסתדרים! הם כל הזמן רבים ואמא שלי עכשיו בתהליך של התחזקות ואבא שלי לא מאפשר לה ללכת עם כיסוי ראש או לשמור על כל מיני הלכות.

הם ניסו ללכת לטיפול זוגי וזה לא הלך. הם ניסו לדבר לא הלך.

מה אתה חושב? הם צריכים להתגרש?

לדעתי הם ההפכים הגמורים אחד מהשניה וזה לא בקטע של משלימים אחד את השנייה אלא בקטע של שבכלל אי אפשר לשים שתי אנשים כאלו ביחד בתוך מסגרת שתלווה אותם לכל החיים ביחד.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

בודאי לא אוכל לתת תשובה לשאלה זו,

הם לא שאלו אותי, וגם זו שאלה כבדת משקל ואי אפשר לענות עליה במייל וללא לימוד מעמיק של כל הנושא.

את צריכה להמשיך לכבד אותם ולא להיות שיפוטית כלפי אף לא אחד מהם, לא לנקוט עמדה לצד אחד,
בזה תשמרי על קשר עם שניהם.

בברכה,

דני ארגמן