זוגיות והריון ומה שביניהם

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 05/05/11 21:41 א באייר התשעא

שאלה

שלום הרב

אנחנו נשואים כמעט חמש שנים וב"ה יש לנו שני ילדים נפלאים.

עברנו הרבה במהלך חמש השנים הללו, בזוגיות שלנו, היינו בייעוץ במשך תקופה ארוכה.

בסה"כ הכל בסדר , אנחנו אוהבים וטוב לנו ביחד.

אולם, לאחרונה אני מרגישה שנורא קשה לי בהתמודדות. התחלנו לדבר על הילד השלישי, שאני כבר מאוד רוצה (כבר הרבה זמן) ובעלי מרגיש ממש רחוק מזה.

אני מרגישה שזה נורא מרחיק אותי ממנו וקשה לי לקבל את התמהמהות שלו בנושא.

אני מרגישה ביטחון איתו ושזה יעשה לנו ממש טוב, מעבר לחשיבות הכללית בנושא, והוא מרגיש שלא.

בגלל שאני לא יכולה להשתמש בהורמונים, יש לי התקן תוך רחמי שאני לא יכולה לסבול את העובדה שהוא בפנים. עשיתי הרבה ויתורים בשביל הקשר המיוחד שלנו, אבל הפעם אני מרגישה שאני לא יכולה לוותר שוב. מה לעשות? כיצד להתמודד עם הבעיה בצורה טובה?

תודה רבה,

רות

תשובה

ב"ה,

שלום,

כתבת שאת מרגישה בטחון אתו, אני מבין שהתכוונת שהתינוק יביא לך בטחון, ובעלך מרגיש אחרת,
חשוב שתבררי מה הוא מרגיש, אולי הוא מעונין לחזק את הקשר ביניכם ולבסס אותו, אולי הוא חושש שתהיי מרוכזת בתינוק ופחות בו, תופעה שמתרחשת פעמים רבות,
תפתחי אתו את הענין לפרטים, רק אז תוכלו לנסות למצא דרך מוסכמת.

בברכה,

דני ארגמן