התנדבות בשלושת השבועות

חדשות כיפה הרב שי פירון 28/06/02 03:22 יח בתמוז התשסב

שאלה

לרב שלום,

קבוצת חניכים מהסינף שלנו החליטה שמדי פעם (במיוחד מאז שהתחיל החופש הגדול) נלך לביה"ח תל השומר עם גיטרות סוכריות ובלונים ונלך לשמח שם חולים הן במחלקות הילדים והן במחלקות המבוגרים. בינתיים בפעמים שהיינו ראינו שאנו גורמים להם שמחה רבה מאוד, והם חזרו ובקשו שנבוא כל פעם מחדש!

ושאלתי היא האם מותר לנו לעשות כך גם בימי בין המצרים (כמובן לא בתשעת הימים) כאשר ברור לנו כמה הדבר תורם ועוזר להעלאת המורל אצל החולים.

תודה רבה,

אבי

תשובה

ב"ה

שלומות

יישר כח גדול על פעלכם!

כל הכבוד!

המשיכו בפועלכם! אין לי ספק שאתם עושים דבר נפלא!
מותר להמשיך עד ר"ח אב.

בברכה,

שי פירון