התלבטות...

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 16/01/14 01:31 טו בשבט התשעד

שאלה

ב"ה

שלום לכבוד הרב!

אני יוצאת עם בחור במשך תקופה ארוכה, אך ככל שהזמן עובר ההתלבטויות הופכות גדולות יותר ויותר. אני חושבת יום ולילה אבל לא מצליחה להגיע להחלטה כלשהי. הוא בחור טוב, לומד בישיבה טובה, קיימות בו תכונות טובות שחשוב לי שיהיו בבן זוגי כגון: יראת שמיים, טוב לב, אהבת הבריות, רגישות לזולת וכו'... יש בינינו פתיחות עמוקה וקשר רגשי, אך יחד עם זאת ישנם מספר התנהגויות שמקשות עליי לצעוד לקראת החלטה ואף מובילות אותי לחשוב שזה לא מתאים. באופן כללי, אני מרגישה שהוא לא יודע כיצד קשר זוגי צריך להתנהל, עד לשבוע האחרון הוא מעולם לא הציע לקנות שתיה/מאכל כלשהו על מנת להנעים את זמננו, הוא אינו יוזם שיחות טלפון קלילות /SMS במהלך היום, אני לא מרגישה שהוא נותן מעצמו עבור הקשר (למרות שאני יודעת שהוא משקיע מאמץ להגיע אל מקום מגוריי בכל פגישה ואני חשובה לו).

החלטנו שנדבר מחר וננסה להגיע להחלטה האם כדאי להמשיך את הקשר בינינו או שהפערים האלו לא מאפשרים...

אשמח להצעתך...

תודה רבה!

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

ברור שצריך להמשיך, הבחור טוב, ויש חסרון שאפשר לתקן,

צריך לומר דברים ברורים : ס.מ.ס שלך מחיה אותי / אני יכולה להביא ג'ריקן קולה אבל פחית אחת שאתה קונה לי מאוד משמחת אותי / אני אשמח מאוד אם תתקשר אלי גם כשאין לך מה לומר, נסתדר כבר ונמצא על מה לדבר - זה מאוד חשוב לי!

את האהבה הוא מבטא בהשקעה ובמאמץ להגיע, צריך להתרגלך להבעות נוספות של המאמץ לקשר.

בברכה,

דני ארגמן