התחזקות לקראת ראש השנה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 19/09/16 20:10 טז באלול התשעו

שאלה

שלום רב,

אני כל פעם לוקחת על עצמי משהו ולא חייב לפני ראש השנה ויום כיפור, אני לא מחכה לראש השנה כדי להתחזק,כל פעם לאט לאט עם הרגשה שלי,האם עדיין חלה עלי חובה לקחת על עצמי משהו לקראת ראש השנה,פשוט זה יהיה גדול עלי גם להתחזק במהלך השנה וגם לקראת ראש השנה,אני לא אעמוד בזה וסתם זה יגרום לי לא להתחזק במהלך השנה ולחכות לראש השנה,תודה

תשובה

שלום
זה דבר מעולה שאת מחפשת כל הזמן איך להתקדם, ובמיוחד זה טוב שעושים את זה לקראת ראש השנה ויום כיפור,
ומכל מקום אין חובה לקבל על עצמך משהו לקראת ראש השנה.
לכן, תמשיכי בהתקדמות המתמדת שלך, לפי הקצב הנכון והמתאים לך.
כתיבה וחתימה טובה