התחזקות בדת

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 24/07/19 18:18 כא בתמוז התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני חייל ובזמן האחרון אני התחזקתי מאוד בדת 3 תפילות ביום לבישת ציצית שמירת שבת ועוד הרבה אנשים חושבים שקרה לי משהו ונעשתי שקט אני לא יודע מה לעשות אני רוצה להתקרב לבורא עולם האם קרה לי משהו בתודה מראש

תשובה

שלום

אשריך שאתה מתקרב לד' ולתורתו. יתכנו כמה טעמים לשינוי שחל בך, ולאו דוקא טעם אחד.

מה שחשוב יותר מהטעמים, הוא הטעם שאתה בוחר להדגיש, הסיבה העיקרית בעיניך לתשובתך, ועל ידה לראות את המהלך באור נכון וטוב. אמנם אם יש טעם בעייתי נסתר, יש לשים לב גם אליו, ולתת לו פתרון נפשי.

תמשיך בדרכך הטובה, וכחלק מעבודת ד' צור קשרים חברתיים חיוביים, בשמחה ובאהבת ישראל.

בהצלחה