התחזקות בדת

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 24/07/19 09:28 כא בתמוז התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני חייל ובזמן האחרון אני התחזקתי מאוד בדת 3 תפילות ביום לבישת ציצית שמירת שבת ועוד הרבה אנשים חושבים שקרה לי משהו ונעשתי שקט אני לא יודע מה לעשות אני רוצה להתקרב לבורא עולם האם קרה לי משהו מה לעשות.

בתודה מראש

תשובה

שלום וברכה

ברוך הבא.

בוודאי שקרה לך משהו.

אתה מעמיק את הברית שיש לנו עם הקב"ה, מתחזק בדרכך, והדבר הזה הוא נפלא.

ובד בבד, כדי שהוא יהיה חלק ממהלך בריא וטוב - כדאי לך דווקא כן לשמור על היכולת להיות אדם חברותי, מאיר פנים לכל אדם, מי שרוח הבריות נוחה הימנו, ושמח וטוב לב.

בדרך זו, לא תהיה סתירה בין השמחה הגדולה על ההתקרבות וההתחזקות, ובין המעורבות בחברה ובחיים, והכל יהיה מחובר היטב.

האם אתה יכול ללכת בדרך זו ?

כל טוב ושוב ברוך הבא