הריון

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 15/01/14 15:06 יד בשבט התשעד

שאלה

שלום כב' הרב

הנני נשואה 3 שנים עם ילד בן שנתיים ובהריון שני בחודש שלישי,

בתקופה האחרונה אני ובעלי רבים הרבה וכבר על סף ייאוש- הוא מבחינתו לוחץ עליי שאני יעבור הפלה ושאיננו רוצה את ההריון.

אני מבחינתי להתגרש ולגדל את הילד לבד ולא לעשות הפלה והוא לא מוכן גם לזה בטענה שזה לא הגיוני ורק הפלה זה הגיוני.

אנחנו במשבר מאוד גדול והבנתי שברבנות לא ימהרו לקדם גירושין בגלל ההריון.. השאלה אם גם במצב כזה שהבעל דורש שאני יעשה הפלה אז עדיין יעכבו את התהליכים?

אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות כל היום בוכה ומתפללת לאבא שבשמיים שיכוון אותי

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

שאלה קשה,

אשמח לעזור בפלפון 0527710491

בברכה,

דני ארגמן