הרחקה ,בזוג נשוי

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 09/06/02 11:24 כט בסיון התשסב

שאלה

לרב שלום וברכה!

קראתי בתשובתך למישהו ששאלבקשר לאיסור ייחוד שאסור לאכול על אותו שולחן.

יש להורי הרבה חברים שבאים לאכול איתנו בשבת.

לחברים אלו יש בנים בגילי(15-16)

מה עלי לעשות???(כל שבת באים אלינו לאכול ולחלקם יש בנים בגילי,כך שאני לא יכולה לאכול כל שבת מחוץ לבית או בחדרי)

בתודה ובערכה

אני

נ,ב-ראיתי שאנשים ביקשו בשאלותיהם שתפרסמו את השאלה מחוסר אימייל.אפשר ליפתוח בקלות ע"י כניסה לאתרwww.hotmail.co.il

תשובה

ב"ה
ברכה ושלום,
אני מבין שאת מתכוונת לתשובה :https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=7215

הלכות אלו נוגעות להרחקה בין איש לאשתו בזמן היותה נידה.
כשאוכלים על שולחן אחד בצורה אינטימית יש לעשות
"היכר"
אולם כשנמצאים עוד אנשים זה כבר לא אינטימי ולא צריך לעשות הרחקה או "היכר " ".בין בעל לאשתו.

בברכה,
עוזיאל