הרב אין לי כוח!!!!

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 09/07/08 17:03 ו בתמוז התשסח

שאלה

הרב אין לי כוח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יאיר כהן.

תשובה

ב,ה

שלום לאחי היקר הכהן הגדול מאחיו המאיר לארץ ולדרים עליה .

[מה זאת אומרת אין לך כוח??]

ברוך השם אתה נושם!
יש לך כוחות בגוף כוח בנפש .יש לך כוחות עצומים.
תעורר את הכוחות הרדומים . כי כוח הרצון הוא הכוח הראשון בדיוק כמו סטרטר של אוטו רק הנעה קלה ואז האוטו נוסע כמו ....

את ההנעה הזו אתה צריך לרצות להניע ו "אחרי המעשים נמשכים הלבבות"

אחי הכהן , נזכרתי בדברי רבותינו בתלמוד במסכת מנחות בדף סד עמוד א ושם כתוב שהכהנים הם בעלי כוח עצום!!!!

["אמר רבי יוחנן בא וראה כמה גדול כוחן של כהנים שאין לך קל שבעופןת יותר ממוראה ונוצתה והכהן זורקן יותר משלושים אמה"].

הכוונה היא שלכהן יש כוח רב עד כדי כך שאם יש עבודה רבה בבית המקדש והוא נמצא בצד דרום מערב הוא זורק את הזפק ואת הנוצה של העוף שזה דבר קל מאוד מבחינת משקל אך קשה לזריקה למרחקים ואת זה הוא זורק במדוייק 15 מטר!!!!! עד לצד מזרח.
לזרוק נוצה למרחק של 15 מטר.!!

אחי תתחיל להתאמן!!

מהרה יבנה המקדש ואתה תצטרך הרבה כוחות לעבודה.
קדימה לעבודה!!

בברכה,

עוזיאל אליהו,

.