הצעת שידוך- האם לקבל?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 21/06/02 10:50 יא בתמוז התשסב

שאלה

כבוד הרב

אני מסיימת כרגע שמינית, ומישהו הציע לי שידוך עם בחור שנשמע אחלה, מה שאני רוצה אבל... מה שמלחיץ אותי שאני כ"כ קטנה.. בעיקרון אני רוצה להתחתן מוקדם, אבל זה נהיה מציאותי כל העסק הזה. נכון שזאת סתם הצעה, אבל עדיין זה מלחיץ בשביל אחת שלא נוהגת להפגש עם בנים.. מה לדעתך אני צריכה לענות למציע? אם תוכל תתן לי כמה נק' למחשבה... תודה רבה מראש! בשורות טובות בע"ה! אני

תשובה

בס"ד

אני ממליץ מאוד על נישואים בזמנם זאת אומרת בגיל שלך. אבל זה מצריך אומץ ללכת קצת נגד הזרם. קצת נגד הזרם כי יש הרבה שמתחתנים בגילאים הללו.

לעצם הענין את צריכה לבדוק לא רק איך הוא נראה עכשיו אלה איך הוא יראה בעוד עשר או עשרים שנה.
לא צריך לשם זה להיות "נביא" או בעל רוח הקודש. צריך עינים פקוחות לראות לאיזה כיון הדברים מתפתחים.

ראי את ענין המידות. איך הם - בסופו של דבר הם הדבר העיקרי הקובע את אופן חיי המשפחה.

וראי עוד תשובות באתר.
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=6752

בהצלחה