הצילו!!!!

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 05/06/06 13:58 ט בסיון התשסו

שאלה

אחרי נסיונות רבים ותיחכומים

עדיין אני נופל במראות אסורים ובגלישה מאתרים

לרוב אני מתגבר אבל תמיד יש את הנקודה שאני מרגיש אני עומד להתפוצץ ממלחמה עצמית

עד שאני כבר "לא יכול"

אני צריך עצה איך לא לתת ליצר להגיע לנקודה שהוא ישבור אותי!

תודה ענקית!!!!!

תשובה

שלום וברכה
"בחבולות תעשה לך מלחמה" - אנחנו נמצאים במאבק מתמיד על עצמנו, כל אחד לאור יצריו ומחשבותיו על עצמו בשליחות המיוחדת לו.
עכשיו אחת השליחויות שלך היא לחפש תחבולות - לדעת לעמוד על שלך, והילחם על טהרתך וקדושתך, ולהצליח בדרך המיוחד לך.
מה עושים ? כל יום הוא קרב חדש, וכל הצלחה היא הצלחה, ואם נופלים אז קמים ומנסים שוב. מנסים להרחיק את הפעם הבאה מהפעם הקודמת, ויוצרים רף פנימי חדש, וממנו מטפסים רק הלאה, ואם נופלים שוב אז קמים שוב.

בסוף מנצחים.

זה הקרב על חלק מחייך.

כל טוב ובהצלחה