הצילו גט?

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 21/08/05 16:50 טז באב התשסה

שאלה

שלום רב,

סילחו לי על אריכות השאלה, אך מצוקתי גדולה:

איני יודעת למי להפנות את השאלה ועם מי להתייעץ, אך בעייתי מעכירה את שלוותי כבר שנים רבות. החשש מהתשובה "שיתק" אותי מלחפש אחריה.

בגיל 13 או 15,14 מס' חברים מכיתתי ואני ערכנו כמשחק טקס נישואין מלא!! ביני לבין חבר מהכיתה. הכל היה תמים לחלוטין ומבלי שידענו את משמעות העניין. כיום אני בת 30 ומבקשת להתמסד, אך כבר שנים ללא הצלחה. אני חילונית אך מאז ומעולם מאמינה באמונה שלימה. כמובן שלא היו ביני לבין ה"חבר" כל יחסים מאיזה סוג, גם לא קשרי חברות רחוקים מאז אותו "טקס". שוב חשוב לי להדגיש שאין ולא היה בינינו בינינו כל קשר וגם איני חפצה בכל קשר עמו, מה גם שאני מניחה שהוא נשוי עם ילדים ולעורר עניין כה ישן רק יגרום חלילה לטלטלה בחייו ולכן לעולם לא אצור עמו כל קשר!!! אנא עזרו לי להבין מה מצבי. האם ה"טקס" שנעשה כמעשה ילדות תמים- תקף? ואם כן- מה עלי לעשות על מנת לבטלו.

אני מאד חוששת ואיני יודעת מנוח - אנא עזרתכם הדחופה!

תודה רבה רבה לכם.

תשובה

שלום וברכה
קידושי שחוק הם עניין רציני ביותר, שבוודאי שיש להתייחס אליו במלוא כובד הראש.
אנא צרי קשר עם הרב בניהו ברונר בצהר, טלפון 089152270 והוא ידריך אותך מה לעשות.

כל טוב ויישר כוח על המאמץ