הפכים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 17/02/12 12:03 כד בשבט התשעב

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב:)

רציתי לדעת...אני יוצאת עם מישהו כבר בערך חודש- וב"ה טוב לי.

אבל אנחנו כ"כ שונים!

אני לא יודעת מה לעשות עם זה.. כלומר מצד אחד כיף ונחמד לנו, מצד שני וואלה- זה לא מה שחפשתי\ דימינתי.. ואני לא יודעת עד יש מקום להגיד שהפכים מתאמים או להגיד זה הפך- אז לעזוב..

ואני אסביר-

* אני תמיד רציתי מישהו גבוה שיהה תפקיד חשוב בצבא- שכמה שיותר ירצה לתרום ולעשות.. והוא (זה שאנחנו יוצאים) הוא גובניק, יושב במשרד ולא עושה כלום..

*הוא ממש טיפוס זורם- לא אכפת לו מבחנים עבודות- מבחינתו רק לעבור וזהו.. ואני ההפך- אני לא מוותר בקלות- ינסה כמה שיותר להצליח- ולא ירצה "רק לעבור" אלא לעבור ב"צלחה...

*הוא טיפוס ציני- ואני יותר רצינית..

יש בינו יכולת שיחה טובה ב"ה, אבל אני לא יודעת מה לעשות- כי זה כן מפריע לי, אבל אני לא יודעת עד כמה זה צריך לתפוס בחשיבות- ולעזור לי להחליט אם להמשיך או לא..(כי זה באמת גישות שונות, ומלחיץ אותי מבחינת איזה בית נבנה- ששני הורים הפוכים)

מקווה שהסברתי בצורה טובה.

תודה מראש!!!!

תזכה למצוות!!

שבת שלום!

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

ציירת לעצמך בדיוק איך את רוצה את החתן שלך, גבוהה פעיל מצליחן, ועכשיו את מחפשת אותו,

קשה לחפש כך, ויותר קשה - למצא,

את חושבת שכך תמצאי את האושר שלך, וזה לאו דוקא נכון,

צריך ללכת עם מה שיש, ולראות אם הוא מוצא חן בעניך, טוב לך איתו, את מצפה לפגישה הבאה, מרגישה נח ובטוח איתו, אז תמשיכי,

כמובן יכולים לעלות ספקות ושאלות ואותן צריר לברר באורח שכל,

אבל קודם כל להשתחרר מהחלום המגביל.

דוקא השוני יכול לעזור, כי אם שניכם תהיו בעלי שאיפות להצטיינות, לא יהיה כח מאזן וזה יכול להכניס את הבית למרוץ אחר ההצלחה, אבל אם אחד שאפתן והשני זורם, כל אחד מאזן ותורם לשני,

כמובן לא מדובר במקרה שהפערים מאוד גדולים ומשבשים את המהלך היומיומי.

בברכה,

דני ארגמן