המשך בענין הבטחות רבנים

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 30/08/05 21:46 כה באב התשסה

שאלה

שלום לרב קראתי את תשובת הרב מכ"ה אב בענין שכבוד הרב הגר"מ אליהו לא הבטיח אך ע"פי מה שקראתי גם במעייני הישועה וגם במה שנתפרסם ב"בשבע" שהרב אמר זה לא יקרה אך צריך להמשיך בהשתדלות שלנו וכן בכפר מימון הרב היה בדשא ליד ביהכנ"ס וסיפר המון מקרים שאבא (הגר"מ אליהו שליט"א)אומר וכך קורה זה מקשה מצטער על הלשון אבל כמו נראה שתשובת הרבנים לא מתיישבת על הלב

תודה וסליחה אם הייתי בוטה ואשמח לתשובה בענין

תשובה

בס"ד

אם שמעת בכפר מימון "הבטחה" כלשהיא בדברי - הריני מצטער על כך. זה קרה כי באמת בטחנו בישועת ה'. ובאמת פעמים רבות הרב התפלל והקב"ה שמע.
לצער כולנו הפעם הקב"ה "שתם" את תפילתינו.

אנחנו כולנו כואבים על כך. ממש בוכים. אבל זה לא ימנע אותנו מלהתפלל שנית ולכוון את צעדינו על פי הבטחות הקב"ה כפי שהם מופיעות בתורה ובכל ספרי הנביאים. כי אם נאבד את התקוה שלנו. מזמן מזמן היינו כלים בגלות הארורה.
רק התקוה והידיעה כי אם לא היום - מחר. ואם לא מחר - מחרתיים!.

חזק ואמץ!