הלכה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 08/10/20 22:35 כ בתשרי התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב

ברצוני לקיים את סימן ה בשולחן ערוך כוונה בברכות אבל בתפילת שמונה עשרה לפעמים לוקח לי זמן בתפילה אחרי שכולם מסיימים ובתפילת ערבית שמסיימים עלינו לשבח אני רק מסיים את התפילה אני רוצה לקיים את הסימן הזה אבל האם זה נראה יוהרה אולי בעיני המתפללים שאני מסיים מאוחר יותר יכול להיות בעיה מה הרב מציע לי לעשות?

תודה מראש

תשובה

שלום

אין שום בעיה עם זה שאתה מאריך בתפילת עמידה (אלא אם כן אתה במניין מצומצם שצריכים לחכות לך). להיפך, אשריך שאתה משקיע בכוונת התפילה.

תשתדל לעמוד בצד במקום שפחות מושך תשומת לב, ותמשיך בהנהגתך.

בהצלחה רבה