הליכה לסניף מעורב

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 11/04/10 21:08 כז בניסן התשע

שאלה

שלום לרב !

בקצרה אני ישאל, האם ללכת לסניף מעורב או לא? אני ראיתי הרבה שאלות באתר אך אף רב לא הביא בדיוק תשובה ברורה.

חשוב לציין שאני בן 14 וחצי בערך וזה הגיל בערך שמתחילים להלחם כדי לא לפול.

המדריך שלי לוחץ ללכת לסניף בטענה שיש לי יכולת השפעה חיובית יותר מאשר בבית, אני לא ב טוח שאני מסכים איתו...

בכל מקרה כבוד הרב, מה עושים?

תשובה

ב"ה

שלום.

דווקא משום שכתבת שעברת על הרבה תשובות ולא מצאת את מבוקשך אז כדאי לך להתייעץ עם רב שאתה מעריך ושמכיר אותך ואת אישיותך ואם תפגש איתו אני מניח שתוכל לקבל הנחיה מדוייקת וממוקדת יותר.

עשה לך רב , לא תסור מכל אשר יאמר לך ועשיתה ככל אשר יורה לך ! ואפילו יאמר לך על ימין שהוא שמאל או על שמאל שהוא ימין - תשמע לו .

שיהיה בהצלחה,

עוזיאל אליהו

.