הכרתי בחור

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 12/03/10 03:04 כו באדר התשע

שאלה

שלום הרב.

לפני שבועים התחלתי להכיר יותר לעומק בחור נפגשנו פעמים ודיברנו בהם יחסית הרבה,וגם בטלפון אנחנו מדברים.

זה נקרא שאני יוצאת איתו?

ומה ההבדל בין להכיר בחור לבין לצאת איתו?

תודה רבה..

תשובה

בס"ד
שלום רב,

יש - 'דייט', 'יוצאים', 'חבר'...

ההבדל בין ההגדרות מבטא את מידת המחוייבות שנוצרה ביניכם: כלפי בחור שמכירים (דייט) אין כל מחוייבות,
כלפי מישהו שיוצאים, יש יותר מחוייבות, ועוד יותר כלפי חבר...

מה שצריך לעניין אותך - שהמפגשים לא יהיו לבילוי סתמי אלא לבדוק כל הזמן את האפשרות להצמיח את הקשר לקראת חתונה - אחרת את מבזבזת זמן יקר בקשר שאין לו המשך. עדיף לנתק קשר כזה ולהשקיע בקשר שממנו תבני את משפחתך.
בהצלחה