הכל

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 01/02/17 20:42 ה בשבט התשעז

שאלה

לכבוד כבוד הרב דני ארגמן שליט"א, האמת שסתם בחרתי אותך או שלא... ה' רצה אז ככה יצא..

אני בחורה מהדרום לא כ"כ דתייה וכבר מגיל קטן אני לא מוצאת את עצמי לא עשיתי צבא לא שירות הייתי בבית שנתיים מובטלת ואין לי מושג למה!

ואז התחלתי לעבוד במשך 3 שנים התפטרתי לפני כמעט חודש והתחלתי שוב לעבוד לפני 4 ימים.

אבל אני מרגישה שאני מפספסת משהו התחלתי ללמוד קורס קטן אמרתי אולי יפתח לי משהו בראש ואין כלום עזבתי את הקורס. אני עובדת בשביל כסף וקצת תעסוקה.

לא מצליחה למצוא סיפוק. הרגשתי כבר כמה פע' שנמאס לי ואני רוצה פשוט למות.

אני כרגע בייעוץ תעסוקתי...ויש קידום של 10% אבל עדיין מרגיש לי ריק. כאילו לא יצא מזה הרבה.

אני רווקה בת 23. אני כרגע לא מדברת על זיווג הגון וזרע בר קיימא למרות שאשמח לברכה והלוואי כבר...

אני יותר רוצה להתעמק בנושא של הסיפוק הגשמי במה אני צריכה לעבוד ממה אני אתפרנס בכבוד.

האם יש רב שאפשר ללכת אליו והוא יכול להגיד לי מה מתאים לי ללמוד?

שמעתי על בנות בסמינר שהולכות לרב מסויים והוא אומר להם מה מתאים להם במה הם יצליחו.

האם יש דבר כזה?

האם כבוד הרב יכול להפנות אותי למישהו?

תשובה

ב"ה,
שלום וברכה,

אשמח לעזור בפלפון 0527710491

בברכה,
דני ארגמן