הילות וכוחות רוחניים

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 05/08/03 17:11 ז באב התשסג

שאלה

שלום!

1)יש לי חברה שטוענת שברגע מסוים כששוחחנו (אני והיא) היא ראתה סביב ראשי אור מוזר (ביררתי קצת וזוהי הילה ככל הנראה) זאת חברה מאוד מאוד טובה שלי ואני יודעת שהיא לא שיקרה כדי להשיג תשומת-לב או להפחיד אותי וכדו'.

האם זה יכול להיות???

2)יש לי חברה אחרת שאמא שלה רואה הילות בצורה ברורה מאוד והיא עצמה חולמת חלומות מוזרים מאוד (אחד אפילו התגשם-היא חלמה שסבתה מתה-והיא אכן נפטרה לאחר יומיים) ורואה דברים לא ברורים, היא טוענת שיש צל ששומר עלייה בגלל שמה (בת-אל)-יכול להיות???

3)האם בחלומות יש פירוש לאנשים עם גוף קטן וראש גדול יחסית לגוף???

מצטערת על אריכות השאלות-אבל זה באמת חשוב, ותודה מראש.

תשובה

בס"ד

א- כן.
ב- כן.
ג- כן.

"[סוֹף דָּבָר:]
הַכֹּל נִשְׁמָע
אֶת הָאֱלֹהִים יְרָא
וְאֶת מִצְוֹתָיו שְׁמוֹר
כִּי זֶה כָּל הָאָדָם:

כִּי אֶת כָּל מַעֲשֶׂה הָאֱלֹהִים יָבִא בְמִשְׁפָּט עַל כָּל נֶעְלָם, אִם טוֹב וְאִם רָע"

קהלת פרק יב