החיים בדת

חדשות כיפה הרב שי פירון 16/01/02 14:36 ג בשבט התשסב

שאלה

כבוד הרב,

לא הייתי רוצה חס וחלילה לפגוע בכבודך או לזלזל בערכך אך חוששני שאינך בדיוק מבין באיזה מצב אני נמצאת כרגע ושקל מאוד לומר את הדברים הללו אך קשה מאוד לבצעם.

אם הבעיה היתה בקרוב רחוק שלי המצב היה הרבה יותר פשוט אך זה שגרם לי להגיע למצב הזה הוא אדם שהיה מאוד קרוב אלי - אח שלי !

אף אחד במשפחה (חוץ ממני) עוד לא התגבר על זה, בשביל כולם הוא תמיד היה הילד הכי טוב, הכי כבד את הוריו, היה חביב על מוריו, תמיד היו מסביבו חברים, היה אהוד, בן טוב, אח טוב, זה שכולם רוצים להיות בדיוק כמוהו...

איך אני יכולה עכשיו לקום ולהגיד שלפני יותר מ10 שנים הוא פגע בי ?! איך אני יכולה לעמוד מול כל המשפחה ולראות אותה מתפרקת כי מה שהחזיק אותה היה אח שלי, שכבר לא חי.

האם עדיין אני צריכה לספר?

תשובה

ב"ה,

שלום לך!

לא ניתן לענות על שאלות מעין אלה דרך האינטרנט. אני מבין את עומק הבעיה ומוכן לעמוד לצידך ולהפנותך במקרה הצורך.
ברמה העקרונית אני מבין את הבעיה שאת מעוררת. לכן, אני חושב שיש להיוועץ באריכות ובזהירות ראויה. אני לא בטוח שאת זו שצריכה לשלם את המחיר. אני מבין את חששך.

תוכלי ליצור קשר דרך מוקד ביפר_ 036106666 מנוי 70622 או דרך משרדי: 039338267

בברכה,

שי