החזרי נסיעות

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 12/08/09 10:41 כב באב התשסט

שאלה

לרב שלום.

יש לי שתי שאלות:

1) אני עובד במקום מסוים ששם אני אמור לקבל החזרי נסיעות (לפי שווי נסיעה באוטובוס). אני מתכוון לקנות בעז"ה כטיס נסיעה חופשי שנתי. האם אני זכאי לקבל בכל זאת החזרי נסיעה תוך זה שאני מראה להם כרטיסייה נקובה שלא השתמשתי בה לצורך העבודה? (כדי לקבל החזרים הם דורשים לראות כרטיס נסיעה!).

2) אני מתחתן ביום שני הקרוב בעז"ה. אני מאוד מעוניין לקבל ברכה מהרב עובדיה והרב מרדכי אליהו ביום החתונה עצמו. האם הרב יודע כיצד ניתן להגיע אליהם לצורך ברכה? (אפילו מידע כדי לברר יעזור)

ממש תודה רבה!

תשובה

ב"ה

שלום.

1)למה ללכת עקום אם אפשר ללכת ישר?
גש אליהם ודבר איתם ותסביר להם על מה מדובר ויתכן שהם יתנו לך תשלום גלובלי על פי דיווח ויתכן תשלום פרטני על ניקוב בכרטיסיה את הכל אתה צריך לסגור מולם.

ובכל מקרה תלמד את עצמיך ללכת בדרכי היושר והאמת ותרחק מדבר שקר גם אם מדובר על רווח שנתי של כמה מאות שקלים.

2)תתקשר ללשכה שלהם ותדבר עם המזכיר שיעביר את השם שלך לברכה.

ואנו מברכים אותכם יהי רצון שתשרה השכינה בביתכם אמן וישכון בינכם אהבה ואחווה שלום ורעות לאורך ימים ושנים טובות.מתוך בריאות ושמחת חיים אמן

מזל טוב וסימן טוב.!!!

בברכה,

עוזיאל אליהו,

.