הוצאת זרע לבטלה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 23/12/15 18:59 יא בטבת התשעו

שאלה

נכשלתי... כל מה שאני מנסה כדי למנוע זאת לא עוזר. לקחתי על עצמי לימוד תורה, להתפלל שלוש פעמים ביום, קראתי כמעט את כל הספרים שיש על עניין זה אך בכל זאת היצר בוער, לא נותן לי להמשיך במעשיי גם כשאני עסוק, כשאני לומד למבחן או מכין שיעורים הוא פועל ללא מנוחה. אינטרנט רימון או כגון אלו אני מתבייש לבקש מהוריי, אני מפחד מהתגובה שלאחר הבקשה, כיצד הם לא יכלו לסמוך עליי בעניין זה?! איני מסוגל לבקש זאת... הרב! אני מתבייש מעצמי, אני לא יכול עוד להסתכל על עצמי, אני כמעט קרוב לייאוש, כל פעם שאני לוקח על עצמי לא ליפול, לא יעזור שבועות או הבטחות או נדרים אני אמשיך ליפול. כבוד הרב. בבקשה. תעזור לי

תשובה

שלום!

אשריך נער ישראל, שאתה כ"כ רוצה להיות טהור וקדוש. הכאב שלך אמיתי, כי הנשמה שלך טהורה ולא יכולה לסבול את הטינופת. זה שאתה מרגיש ככה זה אומר שהאמת שלך היא בטהרה.

למעשה:

א. אין מה להתבייש או לפחד מתגובת ההורים לבקשת החסימה. אני מאמין שההורים יעריכו אותך הרבה יותר כשיבינו שאתה רוצה להתמודד ולא ליפול.

ב. המלצתי החמה על: הספר "אשיב ממצולות" של הרב יהושע שפירא שליט"א ואתר "שמור עיניך" - שהצילו כבר רבים. נסה ותמצא טוב לנפשך!

בהצלחה רבה!