האם להתחתן איתה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 17/12/12 09:42 ד בטבת התשעג

שאלה

בס״ד

שלום לכבוד הרב,

אני נמצא בקשר זוגי כמעט שנה ואנחנו בשלב של קבלת החלטות משמעותיות.. אני מאוהב בה באופן אבסלוטי וכך גם להיפך..

עם כל זאת ישנם תכונות אופי שקשה לי מאוד לקבל אצלה ואנחנו ממש מנסים לעבוד על זה.. אני לא יודע אם זה נובע מהגיל הצעיר שלה (21)

בכל אופן השאלה שלי היא האם להתחתן ותוך כדי לעבוד על הדברים או האם לעבוד על תכונות אלו ורק אז להתחתן..

תכונות שקשה לי איתם( ילדותיות,אגו,לחוצה)..

אשמח לתשובה מפורטת..

בברכה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

לא מתחתנים על במחשבה לשנות את בן הזוג,

אלא לומדים לקבל את השונות, אם יש שוני כל כך גדול שאי אפשר להכיל אותו אז לא מתחתנים.

בכלל האישה היא לא פרוייקט שצריך לעבוד עליו אלא היא אשיות בפני עצמה אם מתאים לך מה טוב אם לא - אל תשנה אותה.

אגב, אם היא לחוצה זה לא חיסרון, בשביל זה אתה כאן, כדי שבחברתך תרגיש יותר בטוחה.

בברכה,

דני ארגמן