האם זה הזיווג הנכון?

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 06/05/13 18:32 כו באייר התשעג

שאלה

שלום כבוד הרב.

אני לא מזמן התחלתי את תקופת השידוכים...דרך אתרים באינטרנט...לא הלך כלום עד שהכרתי איזה בחור...התכתבתי איתו בצאט ודווקא הייתה שפה משותפת...באותו יום דיברנו בטלפון והשיחה זרמה...כולל צחוקים והכל...קבענו זמן לשיחה רצינית כדי לראות אם אנחנו בכלל מתאימים...למחרת דיברנו שעה וחצי בטלפון!!! והשיחה זרמה ממש טוב...

עכשיו, אני רוצה לדעת מתי אני יכולה לדעת שזה זה? כי תכלס זה הבחור הראשון שאני מדברת איתו דרך הטלפון...ואני חושבת שאולי יש עוד בחורים כאלה שגם יזרום לי איתם בטלפון ושווה לעזוב את זה ולנסות עוד בחורים כי אולי זה לא הוא?

איך אני יכולה לדעת שזה הזיווג שלי? אשמח לתשובה מהירה בהקדם...

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אם השיחה טובה ביניכם למה לא להמשיך?!

ואם תמצאי משהו יותר טוב גם אז תשאלי - אולי יש יותר טוב, ואי אפשר לגמור עם השיטה הזו.

יש לך צרות של עשירים, מה היית עושה אם לא היית מוצאת שיחה עם שום בחור?

רק צריך להזהר ולהפגש במקום שיש הרבה אנשים, גם מבחינת הביטחון, את לא הרכת קודם בחור זה, וגם מבחינת הלכות יחוד.

בהצלחה,

דני ארגמן